• Tennis-Racquet cr
  • French-Open-Tennis cr

Speelsterktes 2017

Jaarlijks bepaalt de KNLTB door middel van de speelsterkte de tennisvaardigheid voor alle leden. Dit gebeurt op basis van het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS), waarbij daadwerkelijk geleverde prestaties, in wedstrijden die onder verantwoording van de KNLTB worden georganiseerd, het uitgangspunt zijn.
 
Uiterlijk 15 november 2016 wordt de nieuwe speelsterkte voor 2017 bekend gemaakt via het spelersprofiel op knltb.nl en MijnKNLTB.
 
Graag informeren we je over twee onderwerpen die van belang zijn voor de bepaling van de speelsterkte voor 2017 en voor de organisatie van de KNLTB toernooien vanaf 1 januari 2017:
 
A. De procedure betreffende de speelsterktebepaling 2017;
B. Het spelen van wintertoernooien en de speelsterkte die vanaf 1 januari 2017 van kracht wordt.

Agenda jaarvergadering 2016

Agenda algemene ledenvergadering
dinsdag 25-10-2016
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: Kantine TCVH
1. Opening door de voorzitter.
2. Goedkeuring van de notulen van de ledenvergadering d.d. 7 oktober 2015.
3. Goedkeuring jaarrekening 2016 en begroting 2017.
4. Verslag kascommissie.
5. Verkiezing lid kascommissie.
6. Bestuursverkiezing:
Joy-Ellen Moorman in de functie van penningmeester is aftredend
en herkiesbaar.
Er is nog een vacature voorzitter baancommissie en voorzitter
technische commissie in het bestuur.
Tot een half uur voor aanvang van de vergadering kunnen kandidaten zich
aanmelden.
7. Verslag van de commissies.
8. Vaststellen contributie 2017.
9. Voortgang Minibaan
10. Rondvraag.
11. Sluiting.

Bestuur

De verenigingsstructuur van de TCVH omvat een bestuur, dat wordt bijgestaan door zowel permanente als tijdelijke commissies. Dit alles is geregeld in de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vereniging. De statuten zijn verkrijgbaar bij de secretaris.

Algemene ledenvergadering

Minimaal een maal per jaar legt het Bestuur verantwoording af aan de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Bestuursleden

  • Theo Weideman, Voorzitter
  • Hanneke Rombouts, Secretaris
  • Sandra Groenhof, Kantinecommissie
  • Hannelore Verhoeks, Jeugdcommissie, penningen a.i.

WIE IS WIE??

Even voorstellen:

Theo Weideman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn naam is Theo Weideman. Wij wonen met onze 3 dochters alweer sinds 16 jaar met veel plezier in Opijnen; lekker landelijk én centraal gelegen in het land. Zijn al lang geleden (met z’n allen) lid geworden van TCVH, omdat het zo’n gezellige kleine club was, op zo’n mooi plekje. De meisjes hebben altijd van alles gedaan; van bal- en slagvaardigheid, tot lessen en competitietennis. Nu komt het er door allerlei school- en andere activiteiten minder van en slaan we maar af en toe een balletje. Andere hobby’s: lezen, zeilen, koken, wijn en klussen. Verder geniet ik erg van onze vakanties in Zuid-Frankrijk. Heb onlangs de functie van voorzitter op me genomen, aangezien men daar zo naarstig naar op zoek was. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het gezond houden van onze tennisclub, zodat iedereen daar nog heel lang veel plezier aan mag beleven!

Joy Ellen Moorman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mijn naam is Joy Ellen Moorman. Wij zijn 8 jaar geleden, vanuit Hoofddorp, in Varik komen wonen met de bedoeling een oude boerderij in ere te herstellen. Helaas is dit ten dele gelukt daar mijn man een hersentumor kreeg en 2 jaar na het vaststellen van deze ziekte is overleden. Door het wegvallen van mijn man en de verkoop van ons bedrijf heb ik veel vrije tijd gekregen. Deze tijd vul ik op als vrijwilligster op de buurtbus en met een bestuursfunctie binnen TCVH. Daar ik verantwoordelijk was voor de financiële administratie binnen ons bedrijf is de functie van penningmeester niet geheel vreemd voor mij. Tevens heb ik de cursus VCL bij de KNLTB gevolgd waardoor ik verantwoordelijk ben voor de inschrijvingen van de competitie teams. Verder kan ik nog vertellen dat ik 2 fantastische zonen heb (28 en 31 jaar) welke beiden met hun vriendin in het centrum van Amsterdam wonen.

Hanneke Rombouts, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sinds dit jaar heb ik eindelijk de tennisbaan (250 meter bij mij vandaan) betreden. Het was ruim 20 jaar geleden dat ik er regelmatig op stond in het Rotterdamse. Heerlijk was het om weer een balletje te slaan met een vriendin. Natuurlijk werd ik (voorlopig alleen) lid van TCVH in juli van vorig. Tot ik in september Ina tegen het lijf liep omdat ik alweer voor mijn 60ste verjaardag het kerkje in Heesselt ging huren. Ze had nog een vraag... Nou het resultaat is bekend: Secretaris van de TCVH. Een hele eer als je pas 3 maanden lid bent. Ja het Rotterdams daar liggen mijn roots, daar heb ik 45 jaar van mijn leven geleefd, gewerkt, genoten. Tot er een nieuwe partner kwam, nieuwe vrienden, nieuwe kennissen en dan woon en werk je zomaar binnen een paar jaar in het dorp Varik, waar ik tot dan toe de naam niet eens van kende. Vanaf 2004 t/m 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer in het Veerhuis werkzaam geweest. Inmiddels werkzaam geweest als kok, aan de slag met nieuwe sociale voedselprojecten ‘(Het bord verbindt’), parttime sociaal ondernemer/beheerder in het Kulturhus te Haaften.

Sandra Groenhof,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voorzitter kantinecommissie
Mijn naam is Sandra Groenhof, 28 jaar jong, en getrouwd met Robin. We wonen in Varik. Sinds 10 jaar ben ik lid van de TCVH, Robin en ik gingen toen samen tennissen , hij is al 35 jaar lid! Eerst lessen en daarna ook helpen met in de kantine, lid van de kantinecommissie, hartstikke leuk werk ook thuis hou ik van gezellige hapjes, taarten maken. Diploma’s halen om dit werk te mogen doen. Op de racketavonden dinsdags kan je mij op de baan en achter de bar vinden. Dit zijn goed bezochte avonden. En sinds kort speel ik mee in de competitie. Ik ben medewerker op de mobiele kinderboerderij, een dierenverhuurbedrijf, wij staan op markten, we leveren dieren voor de kerststal, films, tv. Door dit werk reis ik veel en kom ik op veel verschillende locaties, altijd spannend, altijd afwisselend en wel heel onregelmatig dus schiet de tennis er wel eens bij in. Trotse bezitter van een eigen paard Jikke en je kan me regelmatig langs zien komen in Varik. En tot slot als hobby lezen (fantasy thrillers) en koken en bakken.

Hannelore Verhoeks, algemeen bestuurslid en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik ben Hannelore Verhoeks. Zelf ben ik sinds begin jaren negentig lid van onze tennisclub. Sinds 1996 woon ik ook in Varik.
Samen met mijn man Charles en onze kinderen Xander en Manon woon ik in de Molenstraat op deze heerlijke plek.
Naast mijn baan als werkvoorbereider bij Gebr. Van Kessel vind ik het lekker om te sporten. Naast tennis (vooral zomers) ga ik graag naar aerobic of zwemmen. Na de laatste jaarvergadering mag ik mezelf dus ook bestuurslid van TCVH noemen. Samen met Marit Martens vormen wij de jeugdcommissie. Samen met Marit orgsaneren we wederom leuke activiteiten organiseren voor onze jeugd. Ook hebben we als speerpunt om nieuwe tennismaatjes voor onze huidige jeugd te vinden. Iedereen alvast een sportief tennisseizoen toegewenst en tot ziens op de tennisbaan.

GEZOCHT:  
KANTINEBEZETTING. TIJDENS TOERNOOIEN MAAR OOK OP DE RACKETAVONDEN.  
TIJDEN KUNNEN IN OVERLEG WORDEN AFGESPROKEN MET SANDRA GROENHOF